Llibres recomanats

En aquesta secció anirem incloent, poc a poc, aquells llibres que ens resulten més interesants per iniciar-se en el món de la maternitat desde el punt de vista de la criança respectuosa.

• Llibres sobre Lactància

Un Regalo para Toda la Vida: Guía de la Lactancia Materna
Carlos González. Madrid, Temas de Hoy, 2006

¿Existeix alguna cosa més pròpia d’una mare que donar el pit? Desde fa temps se sap que la lactància és la millor garantia per evitar malalties futures, tant per la mare com per el fill, però és que a més el moment de donar el pit constitueix un moment d’absoluta comunió entre mare i nadó que fa que es crein uns llaços que proporcionen al nadó una gran seguretat, una sensació de protecció inigualable de manera artificial. Carlos Gonzàlez, l’escriptor de l’exitós Bésame Mucho, ens parla en aquest llibre de les bondats de donar el pit al teu fill, tantas vegades com ell vulgui, a demanda i tot el temps que ambdós podeu.

Casa del LibroFnacAgapea

Lactancia Materna
Maria José Aguilar Cordero. Barcelona, Elsevier, 2004.

Conceptes, definicions i història de la lactància. Anatomia i fisiologia de la glàndula mamària, composició, propietats i bioquímica de la llet humana, etc.

Casa del LibroLa Isla LibrosPriceMinister

• Llibres sobre Criança

La crianza feliz: Cómo cuidar y entender a tu hijo de 0 a 6 años
Rosa Jové. Madrid, La Esfera de los Libros, 2009.

Una criança feliç és possible. Aquesta és la premissa de la que parteix la psicòloga Rosa Jové per ajudar als pares a cuidar i entendre el seu fill desde el naixement fins als 6 anys. Una etapa fonamental en la que es forma bona part de la personalitat del nen i s’assenten les estructures emocionals. “Únicament el nadó que se senti satisfet i atès eliminarà la por i l’estrés a la seva vida. Serà feliç”. Un llibre diferent, imprescindible per a que en el nucli familiar s’aprengui a desenvolupar l’amor que tots els nens necesiten. Perque la vida del teu fill està a les teves mans.

Casa del LibroFnacShopmania

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s


%d bloggers like this: